Термобельо мъжка термо блуза с висока яка и цип Raptor

Продукт №: G007316
Код на производителя: 2TM DB2038

Термо блуза с дълъг ръкав

  • Марка: Raptor HS
  • Размер: L, M, XL, XXL
  • Цвят: Бял, Зелен, Черен

Термобельо мъжка термо блуза с висока яка и цип Raptor е с висока яка и дълъг ръкав е направенa от висококачествен, мек плат с плътна структура и голяма относителна дебелина. Перфектна комбинация между мерино вълна и високотехнологични синтетични материали, придава допълнителна плътност, еластичност и устойчивост на плата. Проектирана така, че да отвежда телесната влага навън и запазва топлината на тялото. Създаденa да поддържа постоянен микроклимата на тялото ви по време на лов, риболов, ски, планинско катерене или разходка сред природата, а неутралния сив цвят позвлява носене дори под официален костюм. Висококачествена и прецизна изработка за да гарантира вашата сигурност и удобство. Това е чудесно допълнение към вашата екипировка. Производството е българско.


66.00лв.

За Зимни спортове Виж всички 121 продуктa

В тази категория можете да намерите много и различни зимни спортове и всичко за тях - кънки на лед, сноуборд, шейни, ски, облекло, оборудване и много други.

Коментари към Термобельо мъжка термо блуза с висока яка и цип Raptor

Добави коментар
Термо блуза с дълъг ръкав Термобельо мъжка термо блуза с висока яка и цип Raptor не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зимни спортове на Raptor HS, моля свържете се с нас на 0879202042.