Термобельо мъжка термо блуза с висока яка Raptor

Продукт №: G007315
Код на производителя: 2TM DB2032-1-5

Термо блуза с дълъг ръкав поло

  • Марка: Raptor HS
  • Размер: L, M, XL, XXL
  • Цвят: Зелен, Черен

Термобельо мъжка термо блуза с висока яка Raptor съчетава вълна мерино (26%) и полиестер (74%) - перфектна комбинация за употреба при дейности на открито. Създадена е да осигурява комфорт при директен контакт с тялото и е подходяща за чувствителна кожа, отвежда отделената от организма влага, като запазва топлината на тялото и създава усещане за сухота, а високата яка действа като шал предпазвайки врата. Отличните абсорбиращи и изолиращи качества на термо бельото спомагат за запазване на постоянен микроклимат край тялото, създавайки усещане за удобство по времена лов, риболов, каране на ски или спортуване дори и при студено време. Висококачествена и прецизна изработка за да гарантира вашата сигурност и удобство. Това е чудесно допълнение към вашата екипировка. Производството е българско.
 


51.00лв.

За Зимни спортове Виж всички 121 продуктa

В тази категория можете да намерите много и различни зимни спортове и всичко за тях - кънки на лед, сноуборд, шейни, ски, облекло, оборудване и много други.

Коментари към Термобельо мъжка термо блуза с висока яка Raptor

Добави коментар
Термо блуза с дълъг ръкав поло Термобельо мъжка термо блуза с висока яка Raptor не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зимни спортове на Raptor HS, моля свържете се с нас на 0879202042.