Test Charge 60 мл

Продукт №: G001938
Код на производителя: ts60

Тестостеронов активатор

Test Charge е нестероиден продукт , без прохормонни изцяло натурален тестостерон активатор , който работи с естествените физиологични процеси в организма като помага да се разширят свободните нива на тестостерон . Тази високотехнологична формула комбинира с някои от най-мощните анаболни вещества , познати на човека, а именно новоти съединение Taxadral . Това вещество се среща само на едно място в целия свят. И All American Efx са единствени уторизирани в добиването и извличането му.


196.59лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Вземете първата доза (1/2 капкомер), сутрин на гладно, а втората доза (1/2 капкомер) вечер преди лягане

Каква цел има

За лица,които тренират с максимална интензивност и спазват богата на хранителни вещества, висококалорична диета.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60 мл
Количестно на доза 1.00 мл

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Test Charge 60 мл

Добави коментар
Тестостеронов активатор Test Charge 60 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на All American EFX, моля свържете се с нас на 0879202042.