TestoBolan 100 Caps.

Продукт №: G004002
Код на производителя: 15783

Хранителна добавка за повишаване на тестстерона

  • Марка:

TestoBolan съдържа екстракт от перуанска мака, богат източник на ценни хранителни вещества като протеини, въглехидрати, фибри, витамини и минералите - селен, калций, магнезий и желязо, както мастни и аминокиселини. Мака притежава свойства да увеличава синтеза на тестостерон в тялото, а също така се използва и като натурален афродизиак.

Продуктът съдържа и екстракти от Гуарана, Авена Сатива и Женшен, които намаляват умората, увеличават енергията, фокуса и концентрацията. TestoBolan е обогатен с хром, важен микроелемент , който тялото не синтезира по естествен път и трябва да бъде набавен допълнително. Хромът допринася за нормалния метаболизъм на хранителните вещества и съдейства за нормални нива на кръвна захар. 

Цинкът е друга активна съставка във формулата на TestoBolan. Този незаменим минерал предпазва клетките от оксидативен стрес и е важен елемент за производството на тестостерон в тялото. Освен това, цинкът подпомага имунна система, мастния и протеиновия метаболизъм и играе незаменима роля в клетъчното делене.


52.88лв.

Начин на приемане

За най-добър ефект приемайте по 3 капсули дневно преди хранене с много течности.

Каква цел има

За увеличаване нивата на тестостерона

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към TestoBolan 100 Caps.

Добави коментар
Хранителна добавка за повишаване на тестстерона TestoBolan 100 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на , моля свържете се с нас на 0879202042.