Thermo Shape Plus 2.0 – 90caps.

Продукт №: G003195
Код на производителя: AL08a

Фетбърнър

  • Марка:

Новият Thermo Shape Plus 2.0 е наследника на „Терминатора на мазнини“ – Thermo Shape Plus .

В новата подобрена  формула  са добавени: HCA, л-тирозин, капсаицин, хром.

Тези капсули са начинът за подобряване на метаболизма ви.

Изцяло натуралните съставки директно атакуват мастните депа в тялото и засилват производството на топлина и енергия, както и разхода на калории.

Ако искате да се справите с излишните килограми, но нямате време и желание да спортувате активно или да започвате диети то това е перфектният избор за вас.

 


65.53лв.

Начин на приемане

Единична доза – 1-2 капсули се приемат около 45-60 минути преди закуската на празен стомах. Още една доза от 2 капсули се приема около 45-60 минути преди обедното хранене. Thermo Shape Plus 2.0 може да се използва и преди тренировка. При хора със сериозно затлъстяване единичната доза може да бъде увеличена на 2-3 капсули. Не е желателно продукта да се приема вечер преди лягане поради високото съдържание на кофеин. Хора с непоносимост към кофеина или със сърдечно-съдови проблеми да се консултират с лекар преди да използват продукта.

Каква цел има

Справяне с излишните килограми. Увеличаване производството на топлина и енергия от тялото.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30-45
Количество в опаковка 90капсули
Количестно на доза 3.00
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 300mg 0%
Екстракт от зелен чай 200mg 0%
Хром 40ug 0%
Кофеин 200mg 0%
Л-Тирозин 100mg 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Thermo Shape Plus 2.0 – 90caps.

Добави коментар
Фетбърнър Thermo Shape Plus 2.0 – 90caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на , моля свържете се с нас на 0879202042.