THERMO TECHNIC back support - укрепващ колан

Продукт №: G006175
Код на производителя: LA060701-1>4E

Колан с естествен каучук и затоплящо действие

THERMO TECHNIC back support - укрепващ колан е с естествен каучук, която защитава от наранявания, има затоплящо и засилващо кръвообращението действие. Коланът има затоплящо действие, благодарение на специалната материя от която е направен. Помага да се успокоят болките в кръста и да се избегнат травми. Придава устойчивост на гръбначния стълб. Редовната употреба на протектора защитава кръста от наравявания докато тренирате мускулите си. Материята на колана е изработена от три слоя: полиестерен, латексов и вътрешен слой от памучен плат, тя е мека и невероятно приятна.

Техническа характеристика:

  • Размери: S (68 / 85 см), M (86 / 105 см), L  (106 / 125 см), XL (126 / 145 см)
  • Пере се на рака (30 °) и се суши на стайна температура
  • Външен материал: 100 % полиестер
  • Хастар: 54.7 % полиестер + 45.3 % памук
  • Съдържа латекс

74.00лв.

За Колани за отслабване Виж всички 20 продуктa

Термоколаните (сауна коланите, коланите за отслабване, неопреновите колани и т.н.) са направени най-често от неопрен или друг изолиращ материал, който осигурява локално задържане на телесната топлина и влажна среда между кожата и материята. Това от своя страна увеличава потенето.


Коментари към THERMO TECHNIC back support - укрепващ колан

Добави коментар
Колан с естествен каучук и затоплящо действие THERMO TECHNIC back support - укрепващ колан не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Колани за отслабване на Lanaform, моля свържете се с нас на 0879202042.