Time Released Calcium 600mg. / 90 Tabs.

Продукт №: G003160
Код на производителя: NB-9911

Калций

Калцият, наличен в кораловото съдържание, представлява калциева сол от вкаменени коралови рифове, намиращи се в Окинава, Япония. Неговата йонизирана форма съдейства за по-лекото и достъпно усвояване на калция от организма. Калцият от корали се състои предимно от калциев карбонат и малки количества магнезий и други ценни за здравето минерали. Този продукт осигурява приема на незаменими хранителни вещества, участващи в изграждането на костната система, каквито несъмнено са минералите калций и магнезий, както и витамин D.

 

В своята същност калцият от корали представлява специфично съчетание от бионаличен източник на калций, който притежава свойството да се абсорбира лесно от организма, отличен източник на магнезий и витамин D. И трите компонента са хранителни вещества с ключова роля за поддържане оптималното здраве на костите. Тяхната комбинация ефективно подпомага процеса на образуване и минерализиране на костната тъкан.


30.19лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 табелтки на ден

Каква цел има

За усвоване на витамин Д и добро общо здраве.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 400 IU 0%
Калций 600 mg 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Time Released Calcium 600mg. / 90 Tabs.

Добави коментар
Калций Time Released Calcium 600mg. / 90 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.