Тирозин 500 мг 60 капсули Now Foods

Продукт №: G001349
Код на производителя: 0160

Аминокиселини - L-Tyrosine

Тирозин 500 мг 60 капсули Now Foods е заменима аминокиселина, която е градивен блок на протеина. Tyrosine е предшественик на невротрансмитера “допамин”, както и предшественик на хормоните на надбъбречната жлеза епинефрин и норепинефрин. Тялото може да произведе Тирозин от аминокиселината Фенилаланин (Phenylalanine). Той има способност да намалява многократно умората. Хора, желаещи да намалят теглото си могат да извлекат полза от приема на Tyrosine, защото той въздейства благоприятно върху производството на тироксин, хормонът на щитовидната жлеза, който пък от своя страна увеличава цялостната обмяна на веществата.

Начин на употреба:

1 капсула 1-3 дневно между храненията.


32,00 лв. 23.00лв.

Начин на приемане

1 капсула 1-3 дневно между храненията

Каква цел има

За настроение, памет и сън.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Протеин 100 g 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Тирозин 500 мг 60 капсули Now Foods

Добави коментар
Аминокиселини - L-Tyrosine Тирозин 500 мг 60 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.