Тисилин 175 мг 60 капс Nature's Way

Продукт №: G005013
Код на производителя: 6959

Естествен продукт за детоксикация подпомагащ черния дроб

Тисилин 175 мг 60 капс Nature's Way специално подпомага дейността на черния дроб. Във формулата на Thisilyn е включен и екстракт от бял трън. Най-ценният компонент в продукта е мощният антиоксидант, наречен силимарин. Силимаринът елиминира токсините, пречейки на навлизането им в черния дроб. Силимарин провокира производството на веществата, неутрализиращи непрекъснато постъпващите в тялото токсини.

Кажете не на токсините и опитайте прочистващия тялото продукт на Nature’s Way, с чиято помощ отново ще се почувствате свежи, енергични и изпълнени с радост от живота.

Не е трудно да се разпознае кога един организъм е натрупал токсини – налице са главоболие, отпадналост, очни неразположения, болки с неясен произход в ставите и мускулите, умствена и физическа умора, посивяла кожа и блед вид. Колкото повече се натрупват токсините, толкова повече пречат на тялото. Токсините биват няколко основни вида – чернодробни, микробни и метаболитни токсини, и тежки метали. Именно черният дроб е органът, който основно отговаря за изчистването от токсините.

Човешкият организъм изхвърля токсините посредством отделянето им чрез урината, изпражненията, потта и белите дробове. Онези, които са останали в организма обаче, се натрупват в мастната тъкан.

Приложение:
Допринася за поддържане на нормалните функции на черния дроб.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно с течности преди хранене. Може да се използва продължително време.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Сух екстракт от семена на Млечен бодил (бял трън)
стандартизиран до 80% силимарин
175 mg 525 m


Други съставки: Растителна целулоза (капсула), целулозна смола, манитол, магнезиев стеарат.


86,26 лв. 55.70лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула три пъти дневно.

Каква цел има

За подпомагане на черния дроб.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Тисилин 175 мг 60 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за детоксикация подпомагащ черния дроб Тисилин 175 мг 60 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.