Тисилин Дейли Клийнс 885 мг х 90 V капсули Naturе's Way

Продукт №: G005016
Код на производителя: 15406

Естествен продукт за детоксикация

Тисилин Дейли Клийнс 885 мг х 90 V капсули Naturе's Way спомага всекидневното пречистване на организма от натрупалите се вредни вещества и подкрепя чернодробните функции, посредством специална формула. Суплементът съчетава екстракти от млечен бодил, артишок, куркума и глухарче, както и смес от 6 вида фибри. Екстрактът от млечен бодил, включен в продукта, съдържа една изключително ценна съставка, наречена силимарин. Силимаринът е мощен антиоксидант, който спомага елиминирането на токсините. Флавоноидите, съдържащи се в него, подпомагат действието на чернодробните клетки срещу веществата замърсители и блокират навлизането им в черния дроб. Артишокът съдържа цинарин, аскорбинова и кафеена киселини, флавоноиди, ниацин, рибофлавин, танини, фосфор, калций, цинк. Детоксикира и тонизира организма. Глухарчето има подкрепящи сърдечно-съдовата система свойства и допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт. Куркуминовият екстракт действа силно антиоксидантно и детоксикиращо, защитавайки клетките от въздействието на свободните радикали. Токсините могат да варират между чернодробни, микробни, метаболитни и тежки метали. С времето, те започват сериозно да увреждат организма и състоянието преминава в главоболие, отпадналост, умствено и физическо изтощение, бледост, „уморена” кожа. Токсините се отделят чрез изпражненията, урината, потта и белите дробове. Токсините, които не биват изхвърлени, се натрупват в мастната тъкан. Основният орган, който отговаря за елиминирането им от тялото, е черният дроб.

Приложение:
Допринася за всекидневно пречистване и детоксикация на организма. Лесни за усвояване от организма фибри, които довеждат до нормални нива токсините по целия чревен тракт.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се приема с голямо количество течности. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди да започнете прием на този продукт.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 капсули сутрин и вечер с пълна чаша (250мл) вода.

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Тисилин ® Млечен бодил Сух екстракт от семена на бял трън, стандартизиран до 80% силимарин 220 440 mg
АртишокСух екстракт от листа, стандартизиран до 5% цинарин 130 mg 260 mg
КуркумаСух екстракт от корен, стандартизиран до 95% куркуминоиди 130 mg 260 mg
Глухарче (корен) 65 mg 130 mg
Диетични фибри 1 g 2 g
Смес от 6 вида фибриПсилиум (люспи)Овесени трици Гума гуар (рожково дърво)Лигнамакс® богати на лигнан фибри от ленено семе

Пектин от грейпфрут

Фруктоолигозахариди
2g 4 g
Въглехидрати 2 g 4 g
Калории 10 20


Други съставки: Растителна капсула


80,70 лв. 52.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по три капсули дневно.

Каква цел има

Премахва вредните токсини от организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Тисилин Дейли Клийнс 885 мг х 90 V капсули Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за детоксикация Тисилин Дейли Клийнс 885 мг х 90 V капсули Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.