Тисилин Клийнс Билкова програма Naturе's Way

Продукт №: G005070
Код на производителя: 15407

Естествен продукт за детоксикация и пречистване на организма

Тисилин Клийнс Билкова програма Naturе's Way подпомага транспортирането на токсините и замърсяванията към червата, където те биват „уловени” от фаза 2. Тристепенна, клинично изпитана формула с Тисилин® млечен бодил, артишок, куркума и глухарче в комбинация с балансирана смес от билки, подпомагащи пречистването на кръвообращението, жлъчката, черния дроб, лимфната и кожна системи, и пикочния тракт. Екстрактът от американски зърнастец в продукта има интензивно почистващо храносмилателната система действие. Благодарение на Thisilyn® – висококачественият сух екстракт от семена на бял трън, стандартизиран до 80% силимарин, Тисилин клийнс билкова програмаоказва мощна подкрепа и на черния дроб и жлъчката.

При наднормено тегло, запек, метеоризъм, хронична умора:

От дълго време не можете да се преборите с излишните килограми. Имате повишен апетит и ви е много трудно да следвате по-здравословен хранителен режим. От време на време се подлагате на диети за отслабване, но до момента не сте постигнали трайни резултати.

Тисилин клийнс билкова програма е тристепенна, клинично изпитана формула за добро храносмилане и цялостна детоксикация, която дава резултати за 15 дни. Насърчава извеждането на отпадъчните вещества от тялото по естествен начин и допринася за здравословния контрол върху теглото.

Основна съставка в продукта е екстрактът от кора на американски зърнастец (Cascara sagrada), който увеличава стомашната секреция, въздейства благоприятно на чревната перисталтика и спомага за ефикасното извеждане на шлаките от тялото.

Тисилин клийнс билкова програма допринася за нормалното функциониране на черния дроб – главният орган, отговорен за елиминирането на токсините. В резултат от това нивата на енергия и жизненост се увеличават, а тенът на кожата се изчиства и освежава.

Приложение: 
Цялостна детоксикация. Смес от 6 вида фибри. Пречистване на храносмилателния тракт с билки.

Забележка: 
Този продукт съдържа американски зърнастец. Да не се използва ако имате или развиете диария, разстройство или стомашна болка, тъй като зърнастецът може да влоши тези състояния и да увреди здравето ви. Консултирайте се с лекар при честа констипация (запек) или диария, ако приемате други медикаменти или имате друго заболяване.

Дозировка:
Първа фаза: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250мл/ вода, в продължение на 15 дни.
Втора фаза: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода, в продължение на 15 дни.
Трета фаза: По 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода (250 мл), не повече от 10 дни.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Хранителна добавка, пълна програма от 3 фази, комплект:

І. Цялостна детоксикация - 30 V-капсули

ІІ. Смес от 6 вида фибри - 90 V-капсули

ІІІ. Пречистване на храносмилателния тракт с билки - 30 V-капсули

ФАЗА І: Цялостна детоксикация, 685 мг х 30 капсули

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Тисилин ® Млечен  бодил 250 mgСух екстракт от семена,стандартизиран до 80% силимарин 125 mg 250 mg
Артишок сух екстракт от листа, стандартизиран до 5% цинарин 75 mg 150 mg
КуркумаСух екстракт от корен, стандартизиран до 95% куркуминоиди 75 mg 150 mg
Глухарче (корен) 40 mg 80 mg
Съставки, действащи на пикочо-половия тракт:Смес от:Червена боровинка (плод) 90 МХ концентратСух екстракт от аспержи (корен), стандартизиран до 20 % полизахаридиМагданоз (лист) 185 mg 370 mg
Съставки, действащи на кръвоносната система, лимфа и кожа:Смес от:Репей (корен)Червена детелина (цвят)Лепка (билка)Вечнозелена монахиня (корен) 185 mg 370 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Приложение: Перфектно балансирана формула с Тисилин® млечен бодил, артишок, куркума, глухарче и балансирана смес от билки, които подпомагат за пречистването на кръвообращението, жлъчката, черния дроб, лимфната и кожна системи и пикочния тракт. Също така подпомага транспортирането на токсините и замърсяванията към червата, където те биват „уловени” от фаза 2.

Дозировка: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250мл/ вода,  в продължение на 15 дни.

ФАЗА ІІ: Смес от 6 вида фибри, 1 860 мг х 90 капсули

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Смес от 6 вида фибриПсилиум (люспи)Овесени трициГума гуар (Рожково дърво)Лигнамакс® богати на лигнан фибри от ленено семеПектин от грейпфрутФруктоолигозахариди 1.86 g 3.72 g
Диетични фибри 1 g 2 g
Натрий 5 mg 10 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Приложение: Шест натурални диетични фибри (включително Ligna Max – ленена пудра с високо съдържание на лигнан), обединени в една лесна за усвояване формула, която улавя токсините и другите замърсявания в червата. Фруктоолигозахаридите осигуряват мощна (пробиотична) инжекция, за да подпомогне поддържането на здравословна чревна микрофлора.

Дозировка: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода, в продължение на 15 дни.

ФАЗА ІІІ: Пречистване на храносмилателния тракт с билки, 1 610 мг х 30 капсули

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Тисилин ® Млечен  бодил Сух екстракт от семена на бял трън,стандартизиран до 80% силимарин 190 mg 190 mg
Американски зърнастец (кора)в който се съдържат 3,6% каскарозиди 850 mg 850 mg
Успокояваща смес от:Лютива мента (лист)Джинджифил (корен)Копър (семена)Бяла градинска ружа (корен) 300 mg 300 mg
Екстракт трипхала (плодове)смес, стандартизирана до 40% таниниАматаки (Еmblica officinalis)Харитаки (Terminalia chebula)Бибитаки (Terminalia bellerica) 270 mg 270 mg
Диетични фибри 1 g 1 g
Въглехидрати 2 g 2 g
Калории 5 5


Приложение: Уникално храносмилателно прочистване с американски зърнастец, трипхала и Тисилин® млечен бодил, които подпомагат прочистването на замърсяванията и токсините от червата, включително и тези, уловени от фибрите във фаза 2. Включени са успокояващи билки, за да облекчат тази критична пречистваща фаза.

Дозировка: По 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода (250 мл), не повече от 10 дни.


111,31 лв. 72.10лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула вечер в продължение на 15 дни.

Каква цел има

За пречистване на организма от вредните токсини.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Тисилин Клийнс Билкова програма Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за детоксикация и пречистване на организма Тисилин Клийнс Билкова програма Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.