Тисилин Клийнс Минерална програма Nature's Way

Продукт №: G005069
Код на производителя: 15409

Естествена формула за изчистване на организма от токсини

Тисилин Клийнс Минерална програма Nature's Way представлява тристепенна, клинично изпитана формула за пречистване на организма. Източник е на магнезиев хидроксид в подкрепа на нормалното храносмилане и извеждането на шлаките от червата.

Магнезиевият хидроксид привлича и задържа водата в червата, в резултат от което „материалът” в тях омеква и се издува. По този начин магнезият насърчава чревния мотилитет и извеждането на отпадъците и токсините вън от тялото.

Тисилин Клийнс минерална програма оказва ефективна подкрепа и на черния дроб. Черният дроб има много важна роля по отношение на трите най-важни фактора за добро храносмилане: филтрирането на кръвта, жлъчната секреция и неутрализирането на токсините. Когато функционира правилно, черният дроб елиминира до 99% от токсините, тежките метали, бактериите и други замърсявания.
Много диетолози и експерти препоръчват пречистването на тялото да се прави поне 3 пъти годишно, с цел запазване на психическия и физическия баланс.

Приемът на Тисилин Клийнс минерална програма води до пълното изчистване на отровите от тялото само за 15 дни! За цялостна детоксикация. Магнезиевият хидроксид е ключовата съставка в продукта.

Магнезиевият хидроксид е форма на магнезия, която действа като лек, нежен лаксатив. Но в случаите, в които се налага по-агресивна намеса, може да се използва Тисилин Клийнс билкова програма, чиято формула вместо магнезиев хидроксид, съдържа екстракт от кората на растението американски зърнастец.

Тисилин клийнс минерална програма пречиства червата, жлъчката, кръвообращението, черния дроб, пикочния тракт, лимфната и кожната системи. Със съдържание на Thisilyn® – висококачествен сух екстракт от семена на бял трън, стандартизиран до 80% силимарин. Thisilyn® се разтваря и усвоява отлично, благодарение на което ползите за черния дроб са огромни!

Приложение:
Цялостна детоксикация. Смес от 6 вида фибри. Пречистване на храносмилателния тракт с билки.

Забележки:
Този продукт съдържа американски зърнастец. Да не се използва ако имате или развиете диария, разстройство или стомашна болка, тъй като зърнастецът може да влоши тези състояния и да увреди здравето ви. Консултирайте се с лекар при честа констипация (запек) или диария, ако приемате други медикаменти или имате друго заболяване.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Първа фаза: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250мл/ вода, в продължение на 15 дни. Втора фаза: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода, в продължение на 15 дни. Трета фаза: По 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода (250 мл), не повече от 10 дни.

Хранителна добавка, пълна програма от 3 фази, комплект:

Цялостна детоксикация 30 V-капсули

Смес от 6 вида фибри 90 V-капсули

Пречистване на храносмилателния тракт с минерали 30 V-капсули

ФАЗА І: Цялостна детоксикация, 685 mg, 30 V-капсули

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Тисилин ® Млечен  бодилСух екстракт от семена на бял трън, стандартизиран до 80% силимарин 125 mg 250 mg
АртишокСух екстракт от листа, стандартизиран до 5% цинарин 75 mg 150 mg
КуркумаСух екстракт от корен, стандартизиран до 95% куркуминоиди 75 mg 150 mg
Глухарче (корен) 40 mg 80 mg
Съставки действащи на пикочополовия тракт:Смес от:

Червена боровинка (плод) 90 МХ концентрат

Сух екстракт от аспержи (корен), стандартизиран до 20% полизахариди

Магданоз (лист)
185 mg 370 mg
Съставки действащи на кръвоносната система, лимфа и кожа:Смес от:

Репей (корен)

Червена детелина (цвят)
Лепка (билка)

Вечнозелена монахиня (корен)
185 mg 370 mg
Въглехидрати 1g 2 g


Приложение: Перфектно балансирана формула с Тисилин® млечен бодил, артишок, куркума, глухарче и балансирана смес от билки, които подпомагат за пречистването на: кръвообращението, жлъчката, черния дроб, лимфната и кожна системи и пикочния тракт. Също така подпомага транспортирането на токсините и замърсяванията към червата, където те биват „ уловени" от фаза 2.

Дозировка: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода,  в продължение на 15 дни.

ФАЗА ІІ: Смес от 6 вида фибри, 1 860 mg, 90 V-капсули

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Смес от 6 вида фибриПсилиум (люспи)

Овесени трици

Гума гуар (рожково дърво)

Лигнамакс® богати на лигнан фибри от ленено семе

Пектин от грейпфрут

Фруктоолигозахариди
1.86 g 3.72 g
Диетични фибри 1 g 2 g
Натрий 5 mg 10 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Приложение: Шест натурални диетични фибри (включително Ligna Max - ленена пудра с високо съдържание на лигнан), обединени в една лесна за усвояване формула, която улавя токсините и другите замърсявания в червата. Фруктоолигозахаридите осигуряват мощна (пробиотична) инжекция, за да подпомогне поддържането на здравословна чревна микрофлора.

Дозировка: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода, в продължение на 15 дни.

ФАЗА ІІІ: Пречистване на храносмилателния тракт с минерали, 3 460 mg, 30 V-капсул

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Магнезиев хидроксид 2,7 g 2,7 g
Тисилин ® Млечен  бодилСух екстракт от семена на бял трън,

стандартизиран до 80 % силимарин
190 mg 190 mg
Екстракт Трипхала (плодове)Смес, стандартизирана до 40 % танини

Аматаки (Еmblica officinalis)

Харитаки (Terminalia chebula)

Бибитаки (Terminalia bellerica)
270 mg 270 mg
Успокояваща смес от:Мента (лист)

Джинджифил (корен)

Копър (семена)

Бяла градинска ружа (корен)


Приложение:
 Уникално храносмилателно пречистване с магнезиев хидроскид, трипхала и Тисилин® магарешки бодил, които подпомагат пречистването на замърсяванията и токсините от червата, включително и тези, уловени от фибрите във фаза 2. Специално балансирана, за да пречисти червата, формулата за храносмилателно пречистване в тази програма съдържа магнезиев хидроксид, който действа по нежен, нестимулиращ начин и предизвиква здравословно пречистване като изтегля вода в червата, минералите омекват и набъбват, оказвайки натиск върху дебелото черво. Тялото реагира като незабавно изпразва червото. Включени са успокояващи билки, за да облекчат тази критична пречистваща фаза.

Дозировка: По 3 капсули преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на 2 капсули преди лягане през следващите 7 дни. Да се приема с пълна чаша (250мл) вода.


111,31 лв. 72.10лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула вечер.

Каква цел има

За пречистване на вредните токсини.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Тисилин Клийнс Минерална програма Nature\'s Way

Добави коментар
Естествена формула за изчистване на организма от токсини Тисилин Клийнс Минерална програма Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.