Torrent - 1.5 кг.

Продукт №: G001148
Код на производителя: U4810

За следтренировъчно възстановяване

UNIVERSAL NUTRITION Torrent - 1.4 кг. поставя наистина нов стандарт за пълното захранване след тренировка. Въпреки че често не се обръща внимание на тази част от бодибилдинг възстановяването е сам по себе си най-критичният аспект в опитите за генериране на нов растеж. Подходящото използване на този суплемент е напълно съществено за подбудата на цялостната активация на мускулната маса. Формулата на UNIVERSAL NUTRITION Torrent - 1.4 кг. е създадена, за да има максималнич анаболичен "прозорец", който се отваря след усилено натоварване. След вдигане на тежести, мускулната протеинова синтеза се възбужда с часове. Заедно с това, се увеличават и нивата на протеиново разграждане.


215.92лв.

Начин на приемане

1 доза е равна на 3 лъжици(99гр.)

Каква цел има

За възстановяване след тежка тренировка и мускулно напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 140
Количество в опаковка 1500гр.
Количестно на доза 10.71гр.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 20g 0%
Калций 112mg 0%
Въглехидрати 52g 0%
Захари 26g 0%
Калории от мазнини 14 0%
Общо Калории 302 0%
Общо Мазнини 1.5g 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Torrent - 1.5 кг.

Добави коментар
За следтренировъчно възстановяване Torrent - 1.5 кг. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.