Total Acai Berry 20:1 Extract 60 таблетки

Продукт №: G002090
Код на производителя: MV-7767

Антиоксидант

 Acai Berry е уникална хранителна добавка която  съдържа 150 mg на Acai Berry Extract, което е еквивалентно на 3000 mg на действителната Acai Berry. Като мощен антиоксидант, Acai Berry може да помогне за неутрализиране на тялото или премахване на свободните радикали, които могат да атакуват здравето на клетките на организма. Намаляване на свободните радикали може да има изключително положителен ефект върху  доброто  здраве, имунната система  и други важни функции на тялото.


40,33 лв. 18.75лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули дневно.

Каква цел има

За защита на тялото, Силен антиоксидант

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Акай бери 3000 мг 0%

За Acai Виж всички 12 продуктa

Acai-ът е мощен антиоксидант които спомага за предпазването на клетките в човешкия организъм.Акай подпомага противовъзпалителните процеси, възпалението е в основата на много хронични болести свързани и водещи до остаряване.Акай бери е растение, което съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и различни киселини (аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Коментари към Total Acai Berry 20:1 Extract 60 таблетки

Добави коментар
Антиоксидант Total Acai Berry 20:1 Extract 60 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Acai на MyProtein, моля свържете се с нас на 0879202042.