Total Beta Carotene 7 мг 60 капсули

Продукт №: G005379
Код на производителя: BTC-02

Бета Каротин.

Бета каротин е естествен източник на витамин А. Може да се използва в присъствието на витамин хранителни дефицити или увеличава хранителни нужди. Витамин А допринася за метаболизма на желязото, за поддържане нa лигавиците, кожата и зрението. Също така допринася за нормалното функциониране на имунната система и играе роля в процеса на клетъчната специализация.


36,97 лв. 17.15лв.

Начин на приемане

1 капсула дневно.

Каква цел има

Бета каротинът предпазва организма от вредното влияние на свободните радикали.Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Total Beta Carotene 7 мг 60 капсули

Добави коментар
Бета Каротин. Total Beta Carotene 7 мг 60 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на MyProtein, моля свържете се с нас на 0879202042.