Total Chromium 200 мкг 60 таблетки

Продукт №: G002095
Код на производителя: MV-8833

Минерал

Продукта Chromium е високо ефективна таблетка която  предоставя 200mcg Chromium Picolinate, считан за най-ефективната форма на Chromium за консумация от човека. Chromium може да помогне за регулирането на нивата на кръвната захар, особено по време на диета и подпомага разграждането на мазнини и въглехидрати.


21,85 лв. 10.15лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден на гладно.

Каква цел има

За подържане на здравето на организма и спомага за намаляване на теглото.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Хром 200 мкг 0%

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към Total Chromium 200 мкг 60 таблетки

Добави коментар
Минерал Total Chromium 200 мкг 60 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на MyProtein, моля свържете се с нас на 0879202042.