Total L Carnitine 500 мг 120 таблетки

Продукт №: G002167
Код на производителя: MV0035

Л-карниин за отслабване

L Carnitine е аминокиселина, естествено, произведени в тялото, известен със своите мощни антиоксидантни свойства и способността за прехвърляне на мастни киселини, за да бъде източник на енергия. 

L Carnitine е добавка, високо качество осигурява 1000мг от L Carnitine на порция. L Carnitine е широко призната за своята роля в насърчаването на мастни киселини като източник на енергия, помага за изгаряне на мазнините и насърчава управление на теглото. Като мощен антиоксидант, L Carnitine също могат да помогнат неутрализиране на тялото или премахване на свободните радикали, които могат да атакуват здравето на клетките на организма.


62,18 лв. 28.85лв.

Начин на приемане

Приемайте по 3 таблетки дневно преди хранене.

Каква цел има

За намаляване на теглото и изгаряне на амзнините.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 40 дози
Количество в опаковка 120 таблетки
Количестно на доза 3.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 1000 мг 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Total L Carnitine 500 мг 120 таблетки

Добави коментар
Л-карниин за отслабване Total L Carnitine 500 мг 120 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на MyProtein, моля свържете се с нас на 0879202042.