Trainbolon 120 Caps.

Продукт №: G003714
Код на производителя: 16315

Напомпващ Азотен буустер

  • Марка:

Pеак Trainbolon е уникална формула, направена специално за мъже и професионални спортисти, които искат да увеличат резултатите в залата и да поддържат максимално здравословно състояние. Този продукт е напълно безвреден, т.к. съчетава действието на естествени съставки за увеличаване натуралните нива на тестостерон и растежни фактори.

PEAK Trainbolon включва екстракт от растението Longjack, познато със действието си да увеличава нивата на свободния тестостерон в организма си по естествен път. Увеличаването производство на мъжкия хормон има много положителни ефекти върху физиката на човека, включително повишена сила и издръжливост, подкрепа за създаването на мускулна маса, силно либидо, енергия, фокус и по-голяма минерална плътност на костите. Действието на Longjack е допълнено от друга сериозна съставка – български трибулус терестрис (Бабини зъби). Веществата от тази билка е сериозен източник на ценни стероидни сапонини със свойства да повишат синтеза на тестостерон. 

Сеставът на PEAK Trainbolon включва епимедиум (перуанска мака), мощен адаптоген и афродизиак, който ускорява дейността на ендокринната система, работи тонизиращо, подобрява тонуса и понижава симптомите на стрес. Ацетил - L – карнитин е друга важна съставка, форма карнитин с бързо отделяне, която спомага горенето на мазнините в тялото. 


96.01лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по пет капсули един час преди тренировка.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и за напомпване.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 1.гр. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 4.2мг. 0%
Цинк 25мг. 0%

За Напомпващи Азотни буустери Виж всички 95 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.

Коментари към Trainbolon 120 Caps.

Добави коментар
Напомпващ Азотен буустер Trainbolon 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Напомпващи Азотни буустери на , моля свържете се с нас на 0879202042.