Tri Creatine Orotate 100 гр

Продукт №: G002390
Код на производителя: 15253

Креатин

Tri-Creatine Orotate подпомага изграждането на мускулна маса, увеличава силата и издръжливостта. Формулата притежава всички добре познати свойства на Креатина. Тя е допълнително подсилена с Оротова киселина, която повишава нивата на карнозин. Комбинацията от двете съставки повишава енергията и стимулира растежа.

Tri-Creatine Orotate съчетава полезните свойства на креатин и оротова киселина.
 
Аминокиселината креатин е основният доставчик на енергия за мускулите и нервите. Той стимулира мускулните контракции,  повишава издръжливостта,намалява умората и повишава концентрацията. Креатинът стимулира и подпомага изграждането на чиста мускулна тъкан и ускорява възстановяването след интензивни тренировки.
 
Оротовата киселина се превръща в нуклеинови киселини, градивните елементи на ДНК, като по този начин увеличава нивото на карнозин в мускулите. Карнозин  помага  от своя страна на мускулните клетки да неутрализират киселината, произвеждана по време на интензивни тренировки. Като резултат, мускулите се съкращават по-силно, за по-дълго време. Освен това, карнозин подпомага синтеза на креатин фосфат, като подобрява протеиновия синтез в мускулите, тоест стимулира растежа.
 
Оротовата киселина подпомага усвояването на жизненоважни хранителни вещества, най-вече магнезий и калций. Необходима е за ефективното функциониране на мозъка и здравето на нервната система. Оротовата киселина има положителен ефект върху развитието на плода по време на бременност. Тя има свойството да подпомага възстановяването на кръвни клетки и производството на нови такива. Освен това, подпомага репродуктивната и чернодробната функция, а също така забавя процесите на стареене.
 
Комбинацията от Креатин и Оротова киселина (Креатин оротат) увеличава нивото на фосфокреатин в мускулите повече отколкото Креатин монохидрат. Стимулира нивата на свободния креатин и карнозин, което води до увеличаване на силата и издръжливостта.

36.97лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 5 гр от 1-2 пъти дневно.

Каква цел има

Сила и ATP енергия, Мускулна маса,Издръжливост при интензивно натоварване

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20
Количество в опаковка 100 гр
Количестно на доза 5.00 гр

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към Tri Creatine Orotate 100 гр

Добави коментар
Креатин Tri Creatine Orotate 100 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.