Trib-650 / 100 Caps.

Продукт №: G002537
Код на производителя: 1640

Хормоно-стимулиращ продукт

Tribulus Terrestris е натурален продукт, който помага за регулирането на количеството тестостерон в организма. 

Формулата помага в производството на лутеинизиращия хормон, който при покачване на нивата си, води до нарастването на тестостерон.
 
Повишаване на нивото на тестостерона е един от най-мощните начини за изграждане на чиста мускулна маса. Tribulus Terrestris използва редки и мощни смеси от андрогенен и анаболен(изграждащ мускулатура) тестостерон. С помощта на този продукт можете да увеличите нивото на тестостерон естествено. С негова помощ също ще намалите мазнините в тялото и ще увеличите либидото си. 

73.75лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Каква цел има

  • изграждане на чиста мускулна маса
  • изгаряне на мазнини
  • увеличаване нивото на тестостерон

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Trib-650 / 100 Caps.

Добави коментар
Хормоно-стимулиращ продукт Trib-650 / 100 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на Dymatize Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.