Tribulus 500 мг 100 таблетки Now Foods

Продукт №: G001472
Код на производителя: 2271

Бабини Зъби

Tribulus 500 мг 100 таблетки Now Foods е една популярна билка, която още от минали времена се свързва с мъжката сила, издръжливост и потентност. Tribulus (наричана още Бабини зъби) е богата на съставки, които стимулират производството на конкретен хормон, подпомагащ мъжките полови органи да произвеждат повече тестостерон. При добре регулиран прием се наблюдава увеличаване на тестостерона с до 40%. Повишаването на нивата на свободния тестостерон в тялото помагат за изграждането на по-голяма мускулна маса и повишават издръжливостта. Изследвания върху мъже, приемащи този продукт, показват, че те повишават не само своята издръжливост и мускулна маса, но подобряват цялостния си жизнен тонус и подобряват своя хормонален баланс.

Начин на употреба: Периодът на полуразпад е 8 часа следователно дневният прием трябва да се раздели на два или три равни приема. Да се приема с храната. Да се приема около 6 седмици.


54,27 лв. 39.00лв.

Начин на приемане

 Периодът на полуразпад е 8 часа следователно дневният прием трябва да се раздели на два или три равни приема. Да се приема с храната. Да се приема около 6 седмици.  

Каква цел има

За покачване естествените нива на тестостерон и за мускулна маса.

Странични ефекти

Ако покачите прекалено нивата на тестостерон той се превръща в естроген за това внимавайте по колко милиграма приемате.

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Tribulus 500 мг 100 таблетки Now Foods

Добави коментар
Бабини Зъби Tribulus 500 мг 100 таблетки Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.