Tribulus Cichorium 60 капсули

Продукт №: G004206
Код на производителя: 14677

Екстракт от Бабини зъби и Цикория за потентност

Двата комбинирани екстракта са изключително полезни за нормализиране на баланса на хормони в организма и поддържането на правилно функциониране на множество органи в човешкото тяло.

Те помагат за превилното функциониране на черния дроб, стомаха, бервата, както и жлъчката.

Когато всичко тези органи действат нормално и помагат за цялостното благосъстояние, то те предизвикват и успокояващ ефект върху нервната система и половата активност.

Продуктът помага при леки форми на импотентност и менопауза, при цялостна отпадналост слез различни заболявания, както и за подобряване функциите на черния дроб и жлъчката.


33,40 лв. 30.00лв.

Начин на приемане

Приемат се от 2 до 4 капсули на ден.

Каква цел има

  • За подобряване на цулостното благосъстояние.
  • За подобряване функциите на черния дроб, жлъчката, червата и стомаха.
  • За увеличаване на потентността и сексуалното желание.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Tribulus Cichorium 60 капсули

Добави коментар
Екстракт от Бабини зъби и Цикория за потентност Tribulus Cichorium 60 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на VemoHerb, моля свържете се с нас на 0879202042.