TRIBULUS TERRESTRIS Pure Nutrition 1000 мг 50 таблетки

Продукт №: G007164
Код на производителя: PN7604

Бабини Зъби

TRIBULUS TERRESTRIS Pure Nutrition 1000 мг 50 таблетки е билка, известна още с името Бабини Зъби. Tribulus Terrestris е мощен тестостеронен стимулатор. Той стимулира тялото да синтезира самостоятелно „царят” на хормоните в здравословни граници. За разлика от хормоналните препарати, които вкарват в тялото чиста форма на тестостерон, подпомага организма да го синтезира със собствени средства. Билката влияе върху секрецията на лутеинизиращия хормон в мъжките тестиси, който е прекурсор на свободния тестостерон. Целият процес се осъществява в последователност, която е естествена за тялото и няма никакви странични ефекти. Този механизъм се задвижва от специфични растителни вещества, наричани сапонини. Като тестостеронен стимулатор, спомага за засилване на анаболните процеси в тялото – изграждане на нови тъкани. Освен покачване на мускулна маса, билката спомага за дефинирането и плътността на мускулите, както влияе и вирху силовите постижения. Триулус Терестрис има редица здравословни и лечебни качества за мъжкия организъм. Подпомага либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост, използва се против импотентност и хормонални дисбаланси. Oказва положителен ефект върху спермогенезата, спомагайки за производството и качеството на семенна течност.
Въздейства цялостно върху тялото, като стимулира неговото възстановяване. Други положителни ефекти на билката са по-качествено наспиване, ускорен метаболизъм, адаптиране към стресови ситуации, цялостно възстановяване след тежки физически натоварвания. Tribulus Terrestris е една от основните добавки, подходящи за професионални атлети и любители. Подходящ за комбиниране във всеки един спортен стак, като Ви гарантира покачване на мускулна маса, сила, възстановяване и пълноценен сексуален живот.

Начин на употреба:

Приемайте 2-3 капсули дневно преди или с хранане. Приемайте на отделните капсули минимум през 8 часа.


22.00лв.

За Трибулус Терестрис Виж всички 30 продуктa

Трибулус Терестрис има диуретично действие и слабо изразен тонизиращ ефект и се употребява при камъни в бъбреците. Основното действие е стимулирането на половата система. До узряването на семената растението е слабо отровно.Екстрактът от тази билка стимулира производството на лутенизиращ хормон,който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон. Повишеното ниво на тестостерона води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и потентността. 

Коментари към TRIBULUS TERRESTRIS Pure Nutrition 1000 мг 50 таблетки

Добави коментар
Бабини Зъби TRIBULUS TERRESTRIS Pure Nutrition 1000 мг 50 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Трибулус Терестрис на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.