Tri-Creatin-Malate 200 Caps.

Продукт №: G003443
Код на производителя: 720

Креатинов продукт

  • Марка:

Креатин малатът е добър вариант за тези, които не предпочитат креатин монохидрата, или имат чести проблеми от употребяването  му. Този продукт служи за създаване на мускулна маса, както цялостния Createston. Creatine Malate е форма на креатинова добавка. 

Креатинът е създаден, за да помогне в различни аспекти от покачване на мускулна маса и увеличаване на силата, повишаване на издръжливостта и резултатите, за сериозни спринтове и възстановяване при трениращи във всички дисциплини. Продуктът е подобрен с комплекс от витамин В за по – добро усвояване и употребяваме от тялото.


30.19лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Една,две дози преди тренировка.

Каква цел има

За покачване на сила и чиста мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 200капс.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 0.11гр. 0%
Витамин B12 (Кобаламин) 0.5гр. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 1гр. 0%

За Малат, Фосфат Виж всички 5 продуктa

Малат, Фосфат-Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ). АТФ е от голямо значение за спортистите, защото служи като пряк източник на енергия за съкращенията на мускулите. При съкращаване на мускулите АТФ се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ) като се отделя енергия и фосфатен остатък. Запасите от АТФ се изчерпват напълно за 2-3 сек и трябва непрекъснато да се подновяват, за да се поддържа производителността.

Коментари към Tri-Creatin-Malate 200 Caps.

Добави коментар
Креатинов продукт Tri-Creatin-Malate 200 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Малат, Фосфат на , моля свържете се с нас на 0879202042.