Triple Whey Amino Tablets / 300 Tabs.

Продукт №: G003625
Код на производителя: 11758

Комплекс от суроватъчни протеини

  • Марка:

Комбинацията от 3 вида суроватъчен протеин – концентрат, изолат и хидролизат, действа изключително благоприятно върху целия организъм. Те помагат за нарастването на мускулна маса и са мощен антиоксидант. Освен това, те активно укрепват тъканта на мускулите.
 

Продуктът е изключително полезен за храносмилателната система, нормализира кръвното налягане и е силен имуностимулант. Той спомага чернодробната функция и повишава енергията по време на тренировка. 

 
Продуктът съдържа още витамин B6, който е изключително полезен за правилната протеинова абсорбация от тялото и има благоприятно въздействие върху нервната система и дейността на мозъка. 

104.36лв.

Начин на приемане

Консумират се по 6 таблетки на ден след тренировка.

Каква цел има

За покачване на мускулната маса.

За укрепване на имунната и храносмилателната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 300 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Протеин 7.1 гр. 0%
Въглехидрати 0.6 гр. 0%
Захари 0.5 гр. 0%
Мазнини (наситени) 0.2 гр. 0%
Общо Мазнини 0.4 гр. 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Triple Whey Amino Tablets / 300 Tabs.

Добави коментар
Комплекс от суроватъчни протеини Triple Whey Amino Tablets / 300 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.