Tropical Thin Weight Loss Plan Natrol 60 капсули

Продукт №: G001039
Код на производителя: TTWLP001

Поvече сила, по-малко килограми

Зеленият чай в NATROL Tropical Thin - Weight Loss Plan! 60 caps е антиоксидант с ободряващи свойства. Кофеинът, който се съдържа в него, стимулира организма, дава му енергия по време на диети и активно физическо натоварване и стимулира изгарянето на мазнините. Капсацина подтиска апетита и същевременно стимулира метаболизма на тялото. Благодарение на уникалната си формула, NATROL Tropical Thin - Weight Loss Plan! 60 caps е перфектният продукт за здравословно и активно отслабване, обогатен с приятен плодов вкус.


49,40 лв. 29.80лв.

Начин на приемане

По 1 капсула 1-2 пъти на ден с храненето.

Каква цел има

За намаляване на теглото и топене на мазнините.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30-60
Количество в опаковка 60 caps
Количестно на доза 2.00 caps

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към Tropical Thin Weight Loss Plan Natrol 60 капсули

Добави коментар
Поvече сила, по-малко килограми Tropical Thin Weight Loss Plan Natrol 60 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.