Tryptophan 60 Caps.

Продукт №: G003692
Код на производителя: 737

Аминокиселини

  • Марка:

 

Tryptophan е може би най-оскъдно намиращата се в протеиновите концентрати. Tryptophan е предшественик на Serotonin и може да допринесе за постигане на вътрешен баланс и по-голяма почивка след тренировка. Една или две капсули с малко захар или въглехидрати преди лягане подпомагат добрия сън и почивката и са най-удобни за моменти, когато трениращият се чувства некомфортно.

 


47.31лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Една капсула на ден.

Каква цел има

Допринася за по-качествен сън.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули
Съставка Грамаж Процент
Протеин 0.69гр. 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 9мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 1.0мг. 0%
Общо Мазнини 0.02гр. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Tryptophan 60 Caps.

Добави коментар
Аминокиселини Tryptophan 60 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.