Туристически маратонки ROYAL

Продукт №: G006831
Код на производителя: 4256-1055373

Унисекс обувки с анатомично ходило

  • Марка: Alpina
  • Размер: 36, 37, 38, 47, 48

Туристически маратонки ROYAL са изработени от висококачествени материали и са идеални както за преходи в ниската планина, за смесени маршрути, за равнинен терен, така и около реката или язовира. Материалът на обувките - ествествен велур и водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията. Езикът е съшит към тялото на обувките с цел да предпазва повече от навлизане на вода, малки камъчета, прах или клечки. Подметката Vibram е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.
Допълнителен преден  протектор - ефективна защита от удари, скали и храсти. С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, туристическите маратонки ROYAL са изключително подходящи за трекинг и хайкинг, за лов и риболов, както и за градска среда. Здрави, удобни, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водонепромокаеми, дишащи, предназначени за продължително ходене.


Техническа характеристика:

  • Клас: Trekking, Hiking, Hunting, Fishing, City-trail
  • Външен материал: Естествен импрегниран велур  1.8 мм
  • Мембрана: Alpitex®
  • Подметка: Vibram
  • Анатомично ходило
  • Тегло: 430 гр

149.00лв.

Коментари към Туристически маратонки ROYAL

Добави коментар
Унисекс обувки с анатомично ходило Туристически маратонки ROYAL не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мъжки обувки на Alpina, моля свържете се с нас на 0879202042.