Убихинол / Ubiquinol

Продукт №: G004559
Код на производителя: hmb011

За забавяне на процусите на стареене

С напредването на възрастта количеството CoQ10 (или убихинон) намалява, а с него и възможността да го превърнете в убихинол. 

Този продукт е създаден, за да подпомогне производството на енергия в тялото и да да Ви снабди с енергия и сила. Той има благоприятно влияние и върху сърцето, като Ви предлага оптимално функциониране на сърдечно-съдовата система.

Освен това, той има силно антиоксидантно действие и активира останалите антиоксиданти в тялото за пречистване от вредните токсини. Формулата помага и за регулиране на кръвното налягане и укрепване на сърцето.

В допълнение, продуктът е полезен и за Вашата имунна система и мозъчната дейност.


69,58 лв. 48.15лв.

Начин на приемане

Приемат се 2 капсули на ден по време на хранене.

Каква цел има

  • За отстраняване на токсините от организма.
  • За подобряване на мозъчната дейност.
  • За укрепване на имунната система и сърцето.
  • За подобряване на кръвообращението.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Убихинол / Ubiquinol

Добави коментар
За забавяне на процусите на стареене Убихинол / Ubiquinol не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.