Ultimate amino acids complex 300gr

Продукт №: G004591
Код на производителя: AN019

Аминокиселина комплекс

  • Марка:

Ultimate Amino Acids Complex чрез всичките си съставки стимулира и повишава енергийните ресурси на организма. Предоставя аминокиселинен комплекс, нужен за физиологичното извършване в максимална степен на антикатаболните/ анаболните реакции в организма. Посредством L – arginine и отчасти L – glutamine стимулира производството на азотен оксид. Стимулира производството на хормон на растежа. Създава оптимална аминокиселинна среда за протичането на възстановителните процеси в скелетната мускулатура и миокарда след физически натоварвания. Продуктът може да се употребява 30 мин. преди сън на гладно в отсъствие на въглехидрати с цел повишаване естественото производство на хормон на растежа (GH) по време на сън.


70.58лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

10 гр. (2 ч.л.) се консумират самостоятелно, в комбинация с други суплементи или с храна. Продуктът не е напълно разтворим във вода. Препоръчва се директна консумация или разтваряне с миксер в 50 – 60 ml вода, сок и др.

Каква цел има

Стимулира производството на хормон на растежа. За протичането на възстановителните процеси в скелетната мускулатура и миокарда след физически натоварвания.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 300
Количестно на доза 10.00

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към Ultimate amino acids complex 300gr

Добави коментар
Аминокиселина комплекс Ultimate amino acids complex 300gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на , моля свържете се с нас на 0879202042.