Animal Stak - 21 пакета

Продукт №: G001128
Код на производителя: A3023

Тестостеронен Буустър

Ако сте сериозен силов атлет и целта в залата е да повишите силата си и резултатите, които искате да постигнете за увеличаване на мускулния растеж – това е точния продукт за вас. Както и другите суплементи на Animal, този продукт също го има и в отделни пакети. Всеки един от тях съдържа патентовани и доказани с годините съставки, които стимулират по естествен начин човешкото тяло, за да може то да произвежда по-големи количества от анаболните хормони, хормоните на растежа и тестостерона.UNIVERSAL NUTRITION Animal Stak - 21 пакета съдържа в себе си DHT блокатори и най-различни суплументи, които предотвартяват разграждането на тестостерона до естроген или DHT.


149,55 лв. 121.00лв.

Начин на приемане

В дните на тренировка се приема 1 пакет 30 минути преди тренировка, в останалото време на гладен стомах между яденията. За най-добри рузултати взимайте 3 седмици, една седмица почивайте. 

Хранителни факти

Дози в опаковката 21
Количество в опаковка 21 пакета
Количестно на доза 1.00 пакета
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 10.5mg 0%
Витамин C 100mg 0%
Магнезий 450mg 0%
Хром 100mcg 0%
Цинк 30mg 0%

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Animal Stak - 21 пакета

Добави коментар
Тестостеронен Буустър Animal Stak - 21 пакета не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.