s for Women - 120 таблетки

Продукт №: G001135
Код на производителя: U0101

Фат бърнър за жени

Дамите, които се занимават с културизъм и спорт също се нуждаят от специални за тях суплементи. Затова създадохме UNIVERSAL NUTRITION Fat Burners for Women - 120 таблетки. Има жени, които за тях няма особено значение дали е фат бърнър с термогенна формула, който върви ръка за ръка с ефедрина и кофеина или други. Но на много от тях не им се нравят страничните ефекти като: нервност, промяна на настроението, аритмия, гадене и безсъние. UNIVERSAL NUTRITION Fat Burners for Women - 120 таблетки съдържа много силно термогенно вещество, в което на 100% не се съдържа ефедрин. Със своите над 20 специално подбрани хранителни вещества UNIVERSAL NUTRITION Fat Burners for Women - 120 таблетки ще помогне на тялото ви да се оттърве веднъж за винаги от натрупаните излишни мазнини и да ги изгори по най-ефективния начин, за да повиши енергията ви по напълно естествен начин, да подобри действието на инсулина, за да ви освободи от излишната вода в тялото ви, да подобри възможно най-добре регулярността, да намали максимално апетита ви и още много, много други полезни за вас действия.

99.98лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

4 таблети дневно с хранене. В тренировъчен ден прием на 2 от тях може да е пряко преди тренировката.

Каква цел има

За намаляване на теглото и топене на мазнини.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 120 таблетки
Количестно на доза 4.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 2mg 0%

За Фет Бърнър Виж всички 83 продуктa

Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории).Фет Бърнърите са продукти главно спомагащи за намаляване на телесни мазнини, също така дават много сила, енергия и тонус по време на тренировка.

Коментари към s for Women - 120 таблетки

Добави коментар
Фат бърнър за жени s for Women - 120 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фет Бърнър на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.