GH Max - 180 таблетки

Продукт №: G001138
Код на производителя: U1432

Поддържа нивата на хормона на разтежа

Формула, която увеличава нивата на хормон на растежа. UNIVERSAL NUTRITION GH Max - 180 таблетки е суплемент, който напълно естествено увеличава нивата на Хормона на растежа, който е един от най-анаболните хормони в тялото ви. Другото му име е Соматотропин. Благодарение на свойте с точност подбрани и много разнообразни съставки рязко увеличава нивата на растежения хормон и то с няколко пъти. UNIVERSAL NUTRITION GH Max - 180 таблетки осигурява съотношението на аргинин:орнитин в съчетание 2:1


107,54 лв. 68.00лв.

Начин на приемане

В дните, когато не тренирате - 2 табл. сутрин, 2 следобяд и 2 преди лягане. Когата тренирате 4 таблетки преди тренировка и още 2 преди лягане. Винаги да се приема на празен стомах. Не превишавайте дозата от 6 таблетки дневно.

Каква цел има

За мускулно напомпване и възстановяване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 180 таблетки
Количестно на доза 6.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 20mg 0%
Витамин C 100mg 0%

За Модулатори на Растежния Хормон Виж всички 21 продуктa

Растежният хормон има ключови ефекти в протеиновата, липидната и въглехидратната обмяна.Хормонът на растежа (соматоторопин, нордитропин, генотропин, хуматроп, соматроп се произвежда от хипофизната жлеза. Тя е овално тяло, разположено в ямка на черепната основа, наречена "турско седло". Тези стимулатори се свързват с мозъка а тои отключва растежния фактор IGF-I.


Коментари към GH Max - 180 таблетки

Добави коментар
Поддържа нивата на хормона на разтежа GH Max - 180 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Модулатори на Растежния Хормон на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.