Torrent Zero - 714 гр.

Продукт №: G001150
Код на производителя: U4817

За възстановяване след тренировка

UNIVERSAL NUTRITION Torrent Zero - 714 гр. е специализиран продукт за следтренировъчно възстановяване, който се фокусира върху по-дълбоко възстановяване на организма след физическо натоварване . Основната съставка на UNIVERSAL NUTRITION Torrent Zero - 714 гр.  от уникален възстановителна матрица, която включва анти- катаболни аминокиселини, чист протеин и най-напредналите форми на креатин.
Важно е, че този продукт е избавен от въглехидрати! UNIVERSAL NUTRITION Torrent Zero - 714 гр. е създадена, за да има максималния анаболичен "прозорец", който се отваря веднага след усилено натоварване в и извън залата. След вдигане на големи тежести, мускулния
протеинов синтез се подбужда с часове. Заедно с това действие, се увеличава драстично и нивата на протеиново разграждане.


151.24лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 доза която се равнява на около 50гр.

Каква цел има

За възстановяване след тежка тренировка и мускулно напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15
Количество в опаковка 714 гр.
Количестно на доза 47.60 гр.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 20g 0%
Калций 110mg 0%
Въглехидрати 3g 0%
Захари 1g 0%
Общо Мазнини 1.5g 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Torrent Zero - 714 гр.

Добави коментар
За възстановяване след тренировка Torrent Zero - 714 гр. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.