Уред Bowflex Xtreme 2 SE

Продукт №: G006011
Код на производителя: 310435

Комбиниран уред за упражнения

  • Марка:

Уред Bowflex Xtreme 2 SE е стандартно оборудван и издържа до 95 кг. Уредът осигурява натоварване, което създава същото усещане като свободните тежести, но без тяхната инерция или риска да почувствате болка в мускулите. Има революционна система за придвижване на колела. Позволява лесно преминаване от клекнало положение към други видове упражнения. Това означава, че спестявате време и поддържате ускорена сърдечна дейност през цялото време на тренировката. Издигнатата предна част с извита дръжка позволява едновременно трениране на мускулите на гърба и раменете. Долната движеща се 4-позиционна рамка позволява да правите клякания, както и да тренирате бедрата, ахилесовото сухожилие и други. Изцяло нов метод за упражняване на коремните мускули посредством специалния ремък и лост. Ергономична пригодима седалка с полиуретан. Новият дизайн осигурява допълнителна опора на гърба при упражненията за крака. Компактен размер при ограничена площ. Подсилена X-образна основа за максимална стабилност. 5-вида за употреба на дръжките и начини за захващане на глезените. Функциите включват обикновена дръжка, ремък за захващане на ръцете, глезените и раменете. Многофункционален кабел - възможности за предвижване. Специален дизайн, който позволява да променяте ъгъла на съпротивление. Това увеличава ефективността на много упражнения. Максимален брой възможни упражнени - 70+, издържа на стандартна тежест 95 кг.


2,138.90лв.

За Комбинирани Фитнес уреди Виж всички 64 продуктa

Комбинираните  Фитнес уреди са предназначени както за използване във фитнес залите, така и в домашни условия. С тях може да съчетавате трениране на основните групи мускули. Те са напълно безопасни за индивидуални тренировки. 

Коментари към Уред Bowflex Xtreme 2 SE

Добави коментар
Комбиниран уред за упражнения Уред Bowflex Xtreme 2 SE не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комбинирани Фитнес уреди на , моля свържете се с нас на 0879202042.