Уретин 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005943
Код на производителя: PV - 61

Против инфекции на уринарните канали

Уретин 60 желатинови капсули PureVital съдържа комплекс от няколко вида червени боровинки, коприва и витамин С, съдържащи естествени съединения с антибиотично действие, които бързо намаляват броя на патологичните причинители на възпаления в пикочните пътища, успокояват неприятните симптоми и не позволяват последващо “загнездване” на бактериите. Уретрин оказва диуретичен ефект и действа като дезинфектант на урината. Продуктът подобрява процеса на уриниране и предотвратява задържането на остатъчна урина. На предразположените към чести уринарни възпаления и тези с “нервен пикочен мехур” се препоръчва профилактичен прием в началото на студените месеци.


Една капсула Уретрин на Pure Vital съдържа:

Червена боровинка Vaccinium vitis-idaea - листа - 150.000 мг: Листата от червена боровинка (Vaccinium Vitis idaea) имат ефект на дезинфектант на урината: съдържащите се в тях хидрохиногликозиди (главно арбутин) сами по себе си нямат такъв ефект. Арбутинът се хидролизира в храносмилателната система до хидрохинон и глюкоза. След като се абсорбира, следва свързване с глюкуронова и сярна киселина и екскрецията в урината.


Коприва - 150.000 мг: Активните съставки в копривата (Urtica dioica) усилват образуването на урина и по този начин допринасят за изхвърлянето на нежелани бактерии от тялото.


Червена боровинка - Vaccinium vitis-idaea - екстракт от листата - 20.000 мг: Съдържат активни съединения с антибиотично действие, които бързо намаляват броя на патологичните причинители на възпаления.


Червена боровинка Vaccinium Oxycoccos - 150.000 мг: Инфекциите на пикочните пътища са често срещан проблем при жените. Те са упорити, болезнени и причиняват сериозен дискомфорт. Естествените съставки в червената боровинка (Vaccinium Oxycoccos) потискат колонизацията на бактериите в пикочните пътища.


Витамин С - 30.000 мг: Витамин С, също както витамините А и Е, неутрализира свободните радикали, които могат да увредят клетките в нашето тяло. Витамин С участва в производството на ендогенен колаген и контролира производството на L-карнитин. Той играе и важна роля за развитието на зъбите, венците, мускулите и костите, както и за изгарянето на мазнините. Тъй като витамин С подпомага усвояването на желязото, той има благоприятен ефект върху съдържанието на кислород в кръвта. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите.


44,53 лв. 32.00лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Уретин 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Против инфекции на уринарните канали Уретин 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.