Уринал Дринк - 12 сашета

Продукт №: G005913
Код на производителя: 16-03331

За подобряване функцията на уринарния тракт

  • Марка:

Този продукт съдържа изсушен сок от червена боровинка, която има доказано благоприятно действие върху пикочните пътища и подпомага намаляването на риска от разнитие на различни инфекции и възпаления.

При жените, най-често се появяват възпаления и инфекции при настъпването на менопаузата или при бременни и кърмещи жени. Уринал Дринк помага за бързото и ефективно изчистване на пикочните пътища от бактерии като помага за предотвратяване на по-нататъшна възможност за боледуване.

Продуктът е особено полезен при наличие на цистит и уретрит, защото помага за отстраняване на болката и другите симптоми съпътсващи инфекциите. Екстрактът от червена боровинка помага за премахване на възпалителните процеси и микробите и притежава доказано диуретично действие.

Течната форма на продукта подпомага неговото още по-бързо и ефективно усвояване в организма.


20.87лв.

Начин на приемане

Ковсумира се по 1 саше 3 пъти на ден, като се разтваря в 200 милилитра гореща вода. Добре е напитката да се консумира гореща и след хранене.

Не се препоръчва приемът от деца под 3 години.

Каква цел има

  • За подобряване функцията на пикочните пътища.
  • За премахване на бактериите и микробите.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 12
Количество в опаковка 12 сашета
Количестно на доза 1.00 сашета

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Уринал Дринк - 12 сашета

Добави коментар
За подобряване функцията на уринарния тракт Уринал Дринк - 12 сашета не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на , моля свържете се с нас на 0879202042.