Test Powder - 240 г

Продукт №: G001286
Код на производителя: USP6897

Тестостеронов буустър

USP LABS Test Powder - 240 г съдържащ мощния трансмитер D-аспарагинова киселина (DAA), която подбужда производството на сигнални и ензимни протеини в нервната система и най-вече в нервните клетки. Аспарагиновата киселина увеличава в пъти производството на растежен хормон и възбужда освобождаването на гама-аминомаслена киселина (GABA), с която със сигурност ще имате качествен и пълноценен сън. Аспарагиновата киселина има много силни детоксикиращи свойства, подобрява положителното чувство на общо благосъстояние и оказва голямо положително действие на централната нервна система (ЦНС).

 

173,94 лв. 125.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте две супени лъжици на ден, 1 час преди тренировки.

Каква цел има

За повишаване на собственото ниво на тестостерон.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 24
Количество в опаковка 240 гр.
Количестно на доза 10.00 гр.
Съставка Грамаж Процент
Д-Аспаргинова Киселина 3120mg 0%

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Test Powder - 240 г

Добави коментар
Тестостеронов буустър Test Powder - 240 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на USP Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.