Versa 1 - 30 таблетки

Продукт №: G001279
Код на производителя: USP2648

Подобрява концентрацията

USP LABS Versa 1 - 30 таблетки е комбиниран източник на енергия. Aegeline е в основата алкалоид, който е открит в листата на Aegle Marmelos Corea с точно установени ползи за организма, включително стимулиране чувството на благосъстояние и допринася загубата на тегло. Aegeline е съединение, което засилва растежа на мускулна маса и трансформира тялото в машина за изграждане на мускули. Тази съставка действа рамо до рамо с бета-3-адренорецептори, които могат да помагат за намаляване на мазнините. При значително по-ниски стойности на съединението се забелязва термогенни ефект, докато при малко по-голяма концентрация, като тази на USPlabs Versa 1, съединението има свойства за подбуда на мускулен растеж.

 

132.83лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула дневно с или без храна. По време на  тренировъчен режим, приемайте 1 капсула 30-60 минути преди тренировка.

Каква цел има

Продукта се използва за стимулиране на енергия запас в тялото

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Енергийни продукти Виж всички 209 продуктa

Енергийните суплементи на първо място изпълняват роля на енергайзери и действат ободряващо и тонизиращо. Затова често се приемат преди тренировка. Енергийните продукти  ускоряват обмяната на веществата и термогенезата и са ефективна помощ при диети и начини на отслабване.

Коментари към Versa 1 - 30 таблетки

Добави коментар
Подобрява концентрацията Versa 1 - 30 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Енергийни продукти на USP Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.