Валериана (корен), 530 mg

Продукт №: G004933
Код на производителя: NW164

Продукт на растителна и билкова основа

Валериана притежава етерично масло в гликозида валерид, валепотриати, алкалоиди, смоли, дъбилни съставки, захари. Корените й са богати на иридоиди и валерианови киселини, въздействащи силно благоприятно върху нервната система. Като релаксиращо нервната система функция, валерианата подкрепя и сърдечната дейност. Благоприятства спокойния сън и храносмилателната система.


22.26лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по три таблетки един час преди лягане.

Каква цел има

Подкрепя нервната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Валериана (корен), 530 mg

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Валериана (корен), 530 mg не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.