Валериана корен 530 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004981
Код на производителя: 17700

Естествен продукт срещу нервност и безсъние

Валериана корен 530 мг 100 капсули Nature's Way е многогодишно тревисто растение, притежаващо характерен аромат. Тя е една от най-безопасните и добре проучени билки в природната медицина, с доказано релаксиращ нервната система ефект.

Съдържа етерично масло в гликозида валерид, валепотриати, алкалоиди, смоли, дъбилни вещества, захари. Успокоителния си ефект, растението дължи основно на маслата, съдържащи се в корените му.

Корените й са богати на иридоиди и валерианови киселини,  въздействащи много благоприятно върху нервната система. Като релаксиращо нервната система средство, валерианата подкрепя и сърдечната дейност.

При напрегнатост, нервност и безсъние. Непрестанно сте в състояния на стрес, депресивни периоди, тревожност. Всяка по-напрегната ситуация ви изважда от равновесие, обърквате се, не знаете как да реагирате. Силно емоционалната ви природа реагира остро на всеки дразнител отвън, често се разстройвате от незначителни ситуации, склонността ви да премисляте всичко се засилва все повече.

Проблемите със съня също зачестяват – заспивате трудно, будите се от всеки шум, а през деня се чувствате уморени. Чудите се дали това състояние ще отмине от само себе си или да потърсите помощно средство. Само че се страхувате от евентуални странични ефекти, независимо дали става дума за медикаменти или природни продукти. Е, стресът никога не отминава „от само себе си“, без да оставя следи, така че вземете мерки и не оставяйте нещата на случайността! Възползвайте се от безопасните естествени решения, отдавна доказани в практиката.

Валериана (корен) / (Valerian Root) успокоява централната нервна система и допринася за възстановяването на емоционалния баланс. Намалява психическата и нервна преумора, и насърчава възстановяването на нервната система. Има много добър ефект върху сърдечния пулс, нормализира го при превъзбуда и напрегнати ситуации. Има силно тонизиращ ефект, насърчава усещането за жизненост. Допринася за нормализирането на кръвното налягане, повишено от нервна превъзбуда.

Стресът се отразява много неблагоприятно на храносмилането и причинява често повтарящо се главоболие. Валериана има отлично действие и срещу тези симптоми, нормализира храносмилателната дейност, потиска стомашния дискомфорт и намалява тежестта на силното главоболие.

Валериана оказва умерен, но ефикасен сънотворен ефект. Скъсява времето за заспиване и допринася за подобряване качеството на съня. Прави съня дълбок и спокоен.

Приложение:
Допринася за поддържането на нормалната функция на нервната система и съня.

Забележки:
Не се препоръчва при шофиране или опериране с машини. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани Дозировка По 3 капсули 1 час преди лягане. За интензивна употреба се консултирайте с вашия лекар.

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Валериан (корен) 1,59 g 1,59 g
Калории 5 5
Въглехидрати 1 g 1 g
(като диетични фибри) < 1 g < 1 g
Калций 60 mg 60 mg

34,79 лв. 17.60лв.

Начин на приемане

Консумирайте по 2 капсули 1 час преди лягане.

Каква цел има

Подпомага качеството на съня.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Валериана корен 530 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу нервност и безсъние Валериана корен 530 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.