Вариксинал - 60 таблетки

Продукт №: G005757
Код на производителя: 16-03782

Продукт за подобряване на венозната циркулация

  • Марка:

Вариксинал е изключително полезен за предотвратяване на тежестта и умората в краката, като помага за подобряване функциите на венозната система.

Вариксинал комбинира екстракти от конски кестен, черна боровинка, див чемшир и готу кола, които имат доказан благоприятен ефект върху краката, в частност заотстраняване на умората и тежестта.

Екстрактът от конски кестен е изключително важен за подобряване на венозната циркулация, както и за подобряване тонуса на венозната система. Освен това, той е полезен за подобряване на еластичността на кръвоносните съдове.

Екстрактите от Гоку кола и Див чемшир също помагат за подобряване на венозната циркулация, а черната боровинка има доказано действие на ефективно премахване на токсините и подобряване на венозната еластичност. Добавеният витамин С и хесперидин имат доказано благоприятно действие върху функционирането на кръвоносната система.


34.79лв.

Начин на приемане

Приема се по 1 таблетка на ден. За най-добър резултат, се препоръчва продуктът да се приема минимум 3 месеца.

Не се препоръчва приемът от деца.

Каква цел има

  • За подобряване на циркулацията във вените.
  • За отстраняване на тежестта и умората в краката.
  • За премахване на токсините.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Вариксинал - 60 таблетки

Добави коментар
Продукт за подобряване на венозната циркулация Вариксинал - 60 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на , моля свържете се с нас на 0879202042.