Вариксинал Гел

Продукт №: G005758
Код на производителя: 13-01535

При разширени вени и тежест в краката

  • Марка:

Вариксинал е изключително полезен за предотвратяване на тежестта и умората в краката, като помага за подобряване функциите на венозната система.

Вариксинал комбинира екстракти от конски кестен, черна боровинка, див чемшир и готу кола, които имат доказан благоприятен ефект върху краката, в частност заотстраняване на умората и тежестта.

Екстрактът от конски кестен е изключително важен за подобряване на венозната циркулация, както и за подобряване тонуса на венозната система. Освен това, той е полезен за подобряване на еластичността на кръвоносните съдове.

Екстрактите от Гоку кола и Див чемшир също помагат за подобряване на венозната циркулация, а черната боровинка има доказано действие на ефективно премахване на токсините и подобряване на венозната еластичност. 


18.09лв.

Начин на приемане

Нанася се 1 или 2 пъти на ден на определеното място като се масажира отдолу нагоре.

Каква цел има

  • За подобряване на циркулацията във вените.
  • За отстраняване на тежестта и умората в краката.
  • За премахване на токсините.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 75 мл.

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Вариксинал Гел

Добави коментар
При разширени вени и тежест в краката Вариксинал Гел не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на , моля свържете се с нас на 0879202042.