Вечерна Иглика масло 500 мг 180 софтгел капсули

Продукт №: G005528
Код на производителя: 2352

За сърдечно-съдовата система.

Маслото от вечерна иглика съдейства за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и менструалния цикъл, както и за поддържането на добро състояние на кожата и жизнения тонус.

При производството му се използва методът на студеното пресоване, при който се запазват и извличат от семената всички полезни вечества, без да се използват каквито и да е вредни химикали.

Продуктът съдържа следните ценни съставки: 500mg вечерна иглика масло от семена, в което се съдържат: 50mg гама-линоленовата киселина и 360mg цис-линолова киселина.

Допълнително добавени са: софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода). Не съдържа: Хексан, изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.


33.72лв.

Начин на приемане

За най-добър ефект, да се приемат от 4 до 6 софтгел капсули на ден.

Каква цел има

За нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и менструалния цикъл, както и за поддържането на нормалното състояние на кожата и жизнения тонус.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15 дози
Количество в опаковка 90 софтгел капсули
Количестно на доза 6.00 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Вечерна Иглика масло 500 мг 180 софтгел капсули

Добави коментар
За сърдечно-съдовата система. Вечерна Иглика масло 500 мг 180 софтгел капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.