Вижън Експерт 50 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005858
Код на производителя: PV - 10

За отлично зрение

Вижън Експерт 50 желатинови капсули PureVital е специален комплекс от съставки, които имат положително въздействие върху зрението. Комбинацията на тези съставки съдейства за подобряване на зрението като предпазва очите от вредните последици от UV лъчите, работата с компютър и преумората. ВИЖЪН ЕКСПЕРТ помага за забавяне процесите на стареене и предпазва очите от разрушителното действие на свободните радикали. Продуктът се препоръчва се при уморени и натоварени очи, ежедневна работа с компютър, продължително четене (особено на изкуствена светлина), работа в прекалено осветена или прекалено тъмна среда.  

Вижън Експерт на Pure Vital съдържа следните компоненти:

Арония - 375.000 мг: Подобрява кръвния поток в кръвоносните съдове - артерии и вени, тъй като антоцианините поддържа еластичността на съдовете.


Боровинки - 90.000 мг: Поддържат гъвкави кръвоносните съдове и спомагат за повишаване на кръвния поток.


Витамин Е (D-алфа-токоферилацетат) - 5.000 мг: Най-известен като мастно-разтворим "ловец на свободни радикали". Точно като витамините А и C, той защитава клетките на тялото срещу агресивни кислородни съединения и токсините в околната среда. 


Лутеин и Зеаксантин (екстракт от Тагетес еректа) - 10.000 мг: Двата каротиноида, които се съдържат в ретината и предпазват макулата от дегенерация и предпазват от високо-енергийни ултравиолетови лъчи. 


Гроздови семки (екстракт - 95% OPC) - 5.000 мг: Тяхното антиоксидантно действие се определя от изключително кондензираните им ароматни пръстени, които са съвършени стабилизатори на свободните радикали. 


Бета-каротин (10% Витамин А) - 5.000 мг: Като силен антиоксидант, бета каротинът предпазва организма от вредното влияние на свободните радикали.


25,05 лв. 18.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 таблетки на ден.

Каква цел има

За подпомагане на очите и зрението.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 50 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 5,000 mg 0%
Витамин А 5,000 mg 0%
Екстракт от гроздови семки 5,000 mg 0%
Червена боровинка 90,000 mg 0%
Лутеин 10,000 mg 0%

За Очи и зрение Виж всички 18 продуктa

Очи и зрение - тази категория включва всички продукти стимулиращи очните функции в организма.

Коментари към Вижън Експерт 50 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За отлично зрение Вижън Експерт 50 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Очи и зрение на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.