VITA + 60 капсули

Продукт №: G002172
Код на производителя: vt160

Витамини.

  • Марка:

VITA + e комплекс от витамини. Съдържа всички необходими субстанции за нормалното функциониране на организма - Витамин А,D,С и Е, включително ниацин, калций и други.Витамин С, наричан още аскорбинова киселина, е водоразтворим витамин, който изпълнява множество важни функции в човешкия организъм. Значителна роля има при заздравяването на рани, поддържа еластичността на кожата, необходим е за производството на стресовите хормони, подобрява устойчивостта към инфекции, помага при високо кръвно налягане, атеросклероза и рак.


25.05лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 капсула дневно.

Каква цел има

Здравословен начин на живот.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към VITA + 60 капсули

Добави коментар
Витамини. VITA + 60 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на , моля свържете се с нас на 0879202042.