VITAFORM MULTI VITAMINS 60 таблетки

Продукт №: G002196
Код на производителя: vtf

Витамини

  • Марка:

Качествената защита срещу бързото състаряване е от изключителна важност за вашето здраве. VITAFORM на ALLMAX ви дава всички, от най-важните витамини, от които се нуждаете и с ключови хранителни вещества в шест основни функционални смеси.Този продукт съдържа всички витамини, минерали и растителни хранителни вещества, всяко активно човек ще трябва да поддържа правилното здраве.


38.65лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

2 таблетки дневно.

Каква цел има

За добро физическо здраве.

Странични ефекти

За здраве и тонус.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към VITAFORM MULTI VITAMINS 60 таблетки

Добави коментар
Витамини VITAFORM MULTI VITAMINS 60 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на , моля свържете се с нас на 0879202042.