Витамин B 50 Pure Nutrition100 таблетки

Продукт №: G007169
Код на производителя: PN0465

Комплекс от B витамини

Витамин B 50 Pure Nutrition100 таблетки е комплекс от B витамини и е сред най-важние добавки за всички спортуващи. Има многобройни положителни ефекти върху редица ключови процесите в човешкото тяло. Предозирането с B Комплекс е невъзможно, защото излишните количества се изхвърлят от тялото. Pure - B-50  има силни синергистични свойства, поради което всички витамини от групата следва да се вземат заедно. Освен, че са силни като комплекс, повечето от витамините от B групат имат и мощни индивидуални свойства.


Предназначение:

  •     Подпомага нервната система
  •     Подпомага имунната система
  •     Анти-Стрес формула
  •     Повишава енергията
  •     Подобрява тонуса
Начин на употреба:

Една таблетка дневно при хранене.


25.00лв.

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Витамин B 50 Pure Nutrition100 таблетки

Добави коментар
Комплекс от B витамини Витамин B 50 Pure Nutrition100 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.