Витамин B-1 Thiamine 100 мг 100 таблетки Now Foods

Продукт №: G001887
Код на производителя: 0446

Съставка за за обмяната на въглехидратите и липидите

Витамин B-1 Thiamine 100 мг 100 таблетки Now Foods е незаменима хранителна съставка, която е от изключително значение за обмяната на въглехидрати и липиди. Тиамин подобрява циркулацията на кръвта, участва във формирането на кръвните клетки, важен е за формирането на хидрохлорна киселина, която е необходима за добро храносмилане. Тиамин подобрява функцията на мозъка и познавателните функции. Има положителен ефект за енергичността, растежа, нормалния апетит, способността за запаметяване, също така е важен за мускулатурата на храносмилателния тракт и сърцето. Липса Витамин B-1 може да доведе до запек, увеличен черен дроб, лесна умора, забравяне на информация, стомашни разстройства, сърдечни проблеми, загуба на апетит, раздразнителност, мускулна атрофия, значителна загуба на телесно тегло. Високо въглехидратна диета повишава нуждата от Витамин B-1.

Начин на употреба: Една доза дневно с храната.


28,57 лв. 19.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден заедно с храната.

Каква цел има

За добро здраве и за по добра обмяна на въглехидрати, мазнини и белтъчини.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 100 мг 6667%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Витамин B-1 Thiamine 100 мг 100 таблетки Now Foods

Добави коментар
Съставка за за обмяната на въглехидратите и липидите Витамин B-1 Thiamine 100 мг 100 таблетки Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.