Vitamin B5 100 гр

Продукт №: G002431
Код на производителя: 16208

Витамин В5

BULK POWDERS Vitamin B5 е хранителна формула сдъдържаща 100% чист витамин B5 на прах, който има множество положителни свойства за здравето и външния вод. Този ценен микроелемент поддържа здравето на кожата, увеличава енергийните нива в тялото и намалява симптомите на стрес.

Витамин B5, познат още като пантотенова киселина, е част от групата на B витамините и е необходим елемент за правилното развитие на различни видове организми. Той съдейства за по-добро разпределяне и усвояване на мазнините и протеините, поддържа тонуса на мускулите, подпомагат здравето на  кожата , косата, , очите,нервната система, черния дроб и устата.

 
Този витамин подпомага превръщането на захари и мазнини в енергия, необходима както в ежедневието, така и по време на тренировки в залата. Освен това, витамин В5 играе изключително важна роля в производството на червени кръвни клетки, половите хормони и хормони, синтезирани в надбъбречните жлези. Той тимулира имунната система, подпомага функциите на храносмилателния тракт и подобрява адаптационните способности на организма при стрес.
 
Тъй като витамин В5 има свойства да намали производството на себум (мазнина) от кожата, този елемент се използва успешно при третиране на неприятните симптоми и последици на акне.

37,57 лв. 31.25лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Смесете 800 мг с 50 мл вода и приемайте три пъти на ден, по време на хранене.

 

Каква цел има

Енергия,загуба на мазнини,стрес и безпокойство

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 125
Количество в опаковка 100 гр
Количестно на доза 0.80 гр

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Vitamin B5 100 гр

Добави коментар
Витамин В5 Vitamin B5 100 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.